Konu
:
Çikolatalı Breçel Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çikolatalı Breçel Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çikolatalı Breçel Tarifi
250 gr
margarin
100 gr
pudraşekeri
1 adet yumurta
500 gr
un (4 su bardağı)
1 tutam vanilin
125 gr
bitter çikolata (eritilmiş)
Margarini ve pudraşekerini bir karıştırma kabına koyarak mikser ile birkaç dakika çırpın
Yumurtayı ekleyerek şekerli yağa yedirin
Unu ve vanilini katıp, yoğurarak bisküvi hamurunu elde edin
Fırınınızı 180°C'ye getirip ısıtın
Hamuru tezgâha koyarak lh cm
kalınlığında açın
Dilediğiniz bir kalıpla keserek bisküvilerinizi çıkarın ve üzerine fırın kâğıdı serilmiş bir tepsiye dizin
Fırına sürerek yaklaşık 20 dakika pişirin
Pişen bisküvileri fırından alıp, soğumaya bırakın
Soğuduktan sonra bisküvileri tek tek eritilmiş sıcak çikolataya batırıp, fırın kâğıdı üzerinde kurumaya bırakın
Çikolata tamamen donunca bir tabağa dizerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul