Yalnız Mesajı Göster

İçli Yassı Kadayıf Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İçli Yassı Kadayıf Tarifi



İçli Yassı Kadayıf Tarifi

12 adet yassı kadayıf

İç:
1 su bardağı ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı şeker

Kızarmak için:
1 su bardağı sıvıyağ

Şerbet:
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu

Şerbet hazırlanır, soğumaya bırakılır Kadayıfın yarısına iç konur, poğaça gibi kapatılır, kenarlarına iyice bastırılır Yağda pembeleşene kadar kızartılır, şerbete atılır Şerbeti çekince ikram edilir

Alıntı Yaparak Cevapla