Konu
:
Portakal Peltesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakal Peltesi Tarifi
10-29-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Portakal Peltesi Tarifi
250 gr
portakal suyu
750 gr
su
300 gr
toz şeker
1 adet portakalın hafifçe rendelenmiş kabuğu
50 gr
nişasta, yarım bardak su ile ezilmiş
Bir tencereye suyu, portakal suyunu, şekeri, rendelenmiş portakal kabuğunu koyup ateşe oturtunuz
Bir dakika kaynadıktan sonra yumurta vurma teli ile karıştırarak ezilmiş nişastayı akıtıp, yedirerek bir kere kaynatıp ateşten alınız
Kaselere boşaltıp soğuyunca servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul