Yalnız Mesajı Göster

Krem Burle Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Krem Burle Tarifi



Krem Brule Tarifi

Malzeme:
300 ml krema
300 ml süt
6 adet yumurtanın sarısı
5 çorba kaşığı toz şeker

Servis için :
dondurma
çikolata çubukları

Çubuk vanilyayı ortadan ikiye kesip bıçağın ucu ile içini çıkartın Krema, süt, yumurta sarıları, tozşeker ve vanilyayı derin bir kaba alıp birbirleri ile özleşene kadar karıştırın Karışımı ısıya dayanıklı kaplara paylaştırın Kalıpları fırın tepsisine yerleştirin Tepsinin içine soğuk su ekleyip önceden ısıtılmış 120 dereceye ayarlı fırında 45–50 dakika pişirin Tatlılar soğuyunca üzerine tozşeker serpin Tozşekeri pürmüz ile yakıp dondurma ve çikolata çubukları ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla