Konu
:
Linzer Tart Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Linzer Tart Tarifi
10-29-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Linzer Tart Tarifi
Linzer Tart Tarifi
40 gr şurup (iç harcı)
1 kg frambuaz marmeladı (iç harcı)
400 gr elma püresi (iç harcı)
700 gr un (hamuru için)
560 gr margarin (hamuru için)
12 adet pişmiş yumurta sarısı (hamuru için)
100 gr toz badem (hamuru için)
100 gr pudra şekeri (hamuru için)
2 gr tarçın (hamuru için)
Hazırlanışı
Önce hamur malzemelerini karıştırıp kalıba koyun ve 180 derece fırında hafifçe kızartın
Daha sonra iç harcını hazırlayıp tart hamurunun içine ekleyin ve önceden ısıtılmış fırında 20 dk pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul