Yalnız Mesajı Göster

Linzer Tart Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Linzer Tart Tarifi



Linzer Tart Tarifi

40 gr şurup (iç harcı)
1 kg frambuaz marmeladı (iç harcı)
400 gr elma püresi (iç harcı)
700 gr un (hamuru için)
560 gr margarin (hamuru için)
12 adet pişmiş yumurta sarısı (hamuru için)
100 gr toz badem (hamuru için)
100 gr pudra şekeri (hamuru için)
2 gr tarçın (hamuru için)

Hazırlanışı
Önce hamur malzemelerini karıştırıp kalıba koyun ve 180 derece fırında hafifçe kızartın Daha sonra iç harcını hazırlayıp tart hamurunun içine ekleyin ve önceden ısıtılmış fırında 20 dk pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla