Konu
:
Sandriyon Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sandriyon Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sandriyon Tarifi
Sandriyon tarifi
200 gram tozşeker, 200 gram un, 4 yumurta sarısı ile bir cimdik tuzu tahta kaşıkla iyice karıştırarak 2 yumurta daha yedirip kuvvetlice dövünüz
Sonra 100 gram rendelenmiş çikolata koyarak karıştırdıktan sonra yumurta aklarını katıca döküp ilâve ediniz
Hamur koyu boza kıvamına gelince tepsiye döküp fırında pişiriniz
Fırından alıp soğuduktan sonra 7 santim boyunda, 3 santim eninde pastalar keserek üzerlerini çikolatalı pelte ile sıvayınız
Not: Hamuru küçük teneke kalıplara ya da 4 santim derinliğinde kağıt külâhlara döküp fırında pişirmek de olur
Soğuyunca üzerlerine çikolata sürmek gerekir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul