Konu
:
Barbuşka Tatlısı Tarifi (Selanik)
Yalnız Mesajı Göster
Barbuşka Tatlısı Tarifi (Selanik)
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbuşka Tatlısı Tarifi (Selanik)
Barbuşka Tatlısı Tarifi (Selanik)
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
2 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
aldığı kadar mısır unu ve buğday unu (yarı yarıya)
3 çorba kaşığı tereyağı
Tereyağı ve ceviz içini kavurun
Kavrulan karışıma su ilave edin
Kaynadıktan sonra şeker ekleyin ve karıştırın
Daha sonra buğday unu ve mısır ununu azar azar tencereye ilave edin
Devamlı karıştırarak karışımı muhallebi kıvamına getirin
Kâselere döküp soğumaya bırakın
Dövülmüş ceviz ve narla soğuk servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul