Konu
:
Kayısı Ve İncir Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kayısı Ve İncir Tatlısı Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısı Ve İncir Tatlısı Tarifi
Kayısı Ve İncir Tatlısı Tarifi
Malzeme:
150 gram kuru incir
100 gram kuru kayısı
1 su bardağı Tozşeker
İç Malzeme için :
100 gram ceviz
100 gram fındık
1 çay bardağı hindistan cevizi
50 gram toz fıstık
1 çay bardağı krema
3 çorba kaşığı bal
Kayısı ve inciri ayrı tencerelerde tozşekeri yarı yarıya ilave ederek kaynatın ve soğumaya bırakın
Ceviz ve fındıkları ezerek toz haline getirin ve bütün iç malzemeyle birlikte karıştırın
Kaynattığınız kayısı ve incirlerin içini hazırladığınız iç malzemeyle doldurun
Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin
Fırından alın
İsteğe göre kaymak veya dondurma ile ılık veya soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul