Konu
:
Kremalı Milföy Kayık Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Milföy Kayık Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Milföy Kayık Tarifi
Kremalı Milföy Kayık Tarifi
Malzemesi:
375 gr
milföy
hamuru
100 gr
kesme şeker
İç malzemesi:
300 gr
krem şantiy
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı toz şeker
Hazırlanışı:
Milföy hamurunu buzdolabında muhafaza ediyorsanız,
krema
lı kayıkları hazırlamadan bir saat önce buzdolabından çıkarın ve oda sıcaklığına getirin
Hamuru açarak 13 cm
uzunluğunda oval parçalar halinde kesin
Bu parçaları yağlanmış tepsiye dizin
Kesme şekerini döverek küçük parçalar haline getirin ve hamurların üzerine ekin
Tepsiyi fırına koyarak 15 dakika pişirin
Soğuduktan sonra
krem
şantiyi, vanilya ve şeker ile çırpın
Kayıkların yarısına
krema
yı sürün, diğer yarısını da üzerine kapatın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul