Konu
:
Kum Katlı Parfe Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kum Katlı Parfe Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kum Katlı Parfe Tarifi
Kum Katlı Parfe Tarifi
Malzeme:
20 gran süt
30 gram krema
40 gram toz şeker
10 gram fıstık
20 gram kumkat
1 adet yumurtanın sarısı
Kumkatla (küçük, oval meyveleri cinsine göre tatlı veya mayhoş lezzette olan turunçgiller ailesinden bir bitki) tozşekerin yarısını bir tavada karıştırarak sos haline getirin
Diğer malzemelerin hepsini mikserle karıştırarak katı bir kıvama getirin
Dondurucuda bekleterek dondurun
Tabağa aldıktan sonra kumkat sosuyla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul