Konu
:
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi
2 adet mevsim meyvesi
Acıbadem kurabiyesi veya bisküvi
KREMA İÇİN MALZEMELER:
100 g Pınar Labne
2 yemek kaşığı krema
1 tatlı kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı vanilya
SÜSLEME İÇİN MALZEMELER:
File badem ve toz fıstık
Tüm malzemeler tahta kaşıkla yavaşça karıştırılır
Krema kıvamına getilirir ve buzdolabında bekletilir
KUPUN HAZIRLANIŞI :Kup bardağın alt kısmına acı badem kurabiyelerini kırıp yerleştirin
Üzerine küp küp kestiğiniz meyveleri ,onun üzerine Pınar Labne'li kremayı koyun
En üste file badem ve fıstık seperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul