Konu
:
Dağ Çileği Pastası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dağ Çileği Pastası Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dağ Çileği Pastası Tarifi
Dağ Çileği Pastası Tarifi
Malzeme:
750 gram kese yoğurdu
12 tatlı kaşığı Bizim Mutfak İrmik
1 paket toz vanilyalı puding
12 tatlı kaşığı toz şeker
2 adet yumurta
1 çay kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı
500 gram dağ çileği marmeladı
Dağ çileği marmeladı hariç tüm malzemeyi derin bir kapta 2 dakika yavaş, 5 dakika hızlı devirde olmak üzere mikser yardımı ile karıştırın
25-30 cm çapındaki yağlanmış unlamış kek kalıbına dökerek önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 20–25 dakika kızarana kadar pişirin
Fırından çıkardığınız pastayı soğumaya bırakın
Soğuduktan sonra dağ çileği marmeladını pastanın üzerine sürerek soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul