Konu
:
İsviçre Rulosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İsviçre Rulosu Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İsviçre Rulosu Tarifi
İsviçre Rulosu Tarifi
Malzemesi:
6 yumurta
6 çorba kaşığı toz şeker
6 çorba kaşığı un
İçine:
Şeker
8 çorba kaşığı marmelat
Hazırlanışı:
Yumurta ile şekeri bir süre çırpın
Unu yavaş yavaş ilave edin ve hafifçe karıştırın
Dikdörtgen bir fırın tepsisini yağlayıp üzerine yağlı kağıt döşeyin
Hamuru kağıdın üzerine dökün
Bir kaşığın yardımı ile hamuru düzeltin
Sıcak
fırına koyarak 12 dakika pişirin
Büyük bir kurulama bezini yayın
Üzerine yağlı kağıt koyun
Kağıdın üzerine toz şeker serpin
Hamuru yağlı kağıda koyun ve üzerine reçeli yayın
Kağıt altında olarak rulo yapın ve bir müddet bir kenarda bekletin
Daha sonra kağıdı çıkarın
Biraz daha şeker serpip soğumaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul