Konu
:
Bademli Mereng Tarifi ( Fransa )
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Mereng Tarifi ( Fransa )
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Mereng Tarifi ( Fransa )
Bademli Mereng Tarifi ( Fransa )
10 Yumurta akı
150 gr
makinadan çekilmiş badem
500 gr
pudra şekeri
50 gr
nişasta
1 paket vanilya
Porselen bir kasede yumurta akları katı kar haline getiriniz
Pudra şekeri ve nişastayı da ekleyiniz
Çekilmiş badem karıştırarak ilâve ediniz
Vanilya serpiniz
Bademli mereng karışımını yağlanmış, unlanmış tartölet kalıplarında veya içine kâğıt yayılmış küçük kalıplara dökünüz
Sıcak fırında orta ısı derecesinde yavaş yavaş ağzı açılmadan 1/2 saat pişiriniz
Not: Bademli mereng hamuru karışımına 100-150 gr
küçük küçük kırılmış bisküvi ilâve ederek kalıplara koyabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul