Konu
:
Şerbetli Keşkül Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Şerbetli Keşkül Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şerbetli Keşkül Tarifi
Şerbetli Keşkül Tarifi
1 litre
süt
1 su bardağı
pirinç
unu
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı
toz
halinde çekilmiş
badem
Şerbet için:
1 su bardağı su
Yarım su bardağı şeker
1-2 damla
limon
suyu
Şerbet malzemesi bir kaba konur ve koyulaşana kadar kaynatılır
Başka bir tencerede
süt
, şeker,
pirinç
unu,
badem
bir tencereye konur
Sürekli karıştırark muhallebi muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir
Sonra kaselere paylaştırılır
Biraz soğuyunca üzerlerine şerbet taksim edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul