Konu
:
Tavukgöğüsü ( Osmanlı ) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavukgöğüsü ( Osmanlı ) Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavukgöğüsü ( Osmanlı ) Tarifi
Tavukgöğüsü ( Osmanlı ) Tarifi
Malzemeler:
1 litre
süt
200 gr toz şeker
50 gr haşlanmış
tavuk
göğsü eti
100 gr
pirinç
unu
yarım çay kaşığı toz tarçın
Yapılışı:
Tavuk göğsünü iyice haşlayıp didikleyin
Süt ve
toz
şekeri kaynatıp
pirinç
unu ve haşlanmış
tavuk
ları ilave edip birlikte 15
dakika
kadar ağır ateşte karıştırarak pişirin
Düz bir tepsi veya kâselere boşaltıp soğumasını bekleyin
İsteğe göre toz tarçın ya da dondurma ekleyip servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul