Yalnız Mesajı Göster

Bisküvi Arası Dondurma Nasıl Yapılır

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bisküvi Arası Dondurma Nasıl Yapılır



Bisküvi arası dondurma nasıl yapılır

Pratik hanımların her zaman buzluğunda misafir ağırlayacak bir hazırlıkları bulunur İşte şimdi o hazırlıklar içinde yerini alabilecek güzel bir tarifi beğeninize sunuyoruz Yaz aylarının vazgeçilmez tadı dondurmayla yapılan bu tarifimizle dolabınızda her zaman hazır ikramlıklarınız olacak ;)





Sade dondurma, istediğiniz pötibör bisküvi, muz ve damla çikolataSiz çikolata kullanmayabilirsiniz ya da muz yerine çilek doğrayabilirsiniz seçenekler size kalmış
Önce dondurmanın içine çikolataları koyun ve karıştırın dondurma çok sert olmasın ama çook yumuşakta olmasın muzları dilimleyin ve yine karıştırın ( ben 1 adet muz kullandım, 2 muz hatta karışık meyveler bile kullanılabilir) bisküvilerin rahat sığdığı bir kaba bisküvilerden bir sıra dizin üzerine dondurma karışımını döküp düzeltin ve yine bisküvileri mümkünse alttaki bisküvi sırası ile aynı yönde olacak şekilde yine dizin ve buzluğa koyun donduktan sonra fotoğraftaki gibi bisküvi porsiyonları halinde servis yapın
Not: Dilimlerin kalınlığını kullandığınız kap belirler, geniş dikdörtgen bir kapta daha ince dilimler çıkar, ben orjinal dondurma kabından biraz daha geniş bir saklama kabı kullandım

Alıntı Yaparak Cevapla