Yalnız Mesajı Göster

Bahar Ayları İçin Yatak Odası Dekorasyonu

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bahar Ayları İçin Yatak Odası Dekorasyonu

Pastel tonların gücünü organik tekstillerle birleştirerek yatak odanızı taze bahar dokunuşlarıyla yenileyin

Havanın güzelliğini hissettirdiği şu günlerde evlerde de bahar hazırlıkları başladıKüçük dokunuşlarla evinizi bahara hazırlayabilirsiniz

BİRİNCİ ADIM DEKORATİF YASTIKLAR
Salon ve oturma odaları başta olmak üzere evin tüm mekanlarında olduğu gibi yatak odalarında da temayı değiştirmenize yarayan en pratik yardımcılar yastıklardır Burada beyaz yatak örtüsünün üzerinde dantel ve tüllerle hafifleyen dekoratif yastıklar doku çeşitliliğini gözler önüne seriyor

İKİNCİ ADIM PASTEL RENKLER
Bahar sezonunun en moda renkleri pasteller Su yeşilinden şeftaliye, camgöbeğinden lilaya açılan bu romantik renk paletini kullanarak yatak odanızda mevsimin ferahlığını taşıyabilirsiniz

ÜÇÜNCÜ ADIM ŞEFFAF DEPOLAMA
Son derece dekoratif bir depolama sistemi olarak kullanılan patineli ahşap raflı dolap, cam kapakları sayesinde yatak odasında şeffaf ve aydınlık bir etki yaratıyor Yatağın her iki başucuna yerleştirilen bu raflı üniteler, aynı zamanda aksesuarların da sergilenebildiği sade ve mütevazı bir stilin temsilcileri

Evinizi bahara hazırlamak için tıklayın

DÖRDÜNCÜ ADIM ASİL SİYAH
Paletiniz beyaz, kahve ve pasteller olsa da siyahın asil gücünü her mevsim yanınızda hissetmek isteyebilirsiniz Burada kullanılan siyah renk, şıklığın ve zarif görünümün temsilcisi olarak yastıklarda, puf ve abajurda kendini kanıtlıyor

BEŞİNCİ ADIM ORGANİK DOKULAR
El örgüsü, doğal keten gibi organik dokular kuşkusuz yeni nesil evlerin vazgeçilmezi olmaya aday Geçmişten günümüze nostaljik etkileri güçlü olan el örgüsü ev tekstili ürünlerinde sütlü kahve tonlarını tercih ederseniz tüm diğer renklerle rahatlıkla bir arada kullanabilirsiniz Geceleri serinleyen bahar günleri için örgü örtüleri ayakucunuzdan eksik etmeyin

Westwıng - Ensonhaber

Alıntı Yaparak Cevapla