Konu
:
Etli Çarşaf Böreği Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Etli Çarşaf Böreği Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Çarşaf Böreği Tarifi
Malzeme:
3 adet hazır yufka
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı su
İçi İçin;
yarım kilo kuşbaşı et
1 adet soğan
2 adet domates
tuz
pul biber
Yapilisi:
Yumurta aklarını sarılarından ayırın, aklarını sıvıyağ ile birlikte çırpın
Fırın tepsisini yağlayın
Yufkaları yağlı karışıma batırın
Kuşbaşı etleri, yemeklik doğranan soğanı ve domatesi tencerede pişirin, tuzunu atın, suyunu çekince oacaktan alın
Islatılmış ilk yufkayı tepsiye yayın, üzerine etli içi yayın, onun da üzerine diğer yufkaları serin en üste artan yumurta sarısını kırmızı biberle karıştırıp sos yapın ve serin
Hararetli fırında kızaran kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul