Yalnız Mesajı Göster

Dereotlu Tulum Peynirli Ekmek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dereotlu Tulum Peynirli Ekmek Tarifi



Dereotlu Tulum Peynirli Ekmek Tarifi

Malzemeler :
  • 2 su bun
  • 2 su btam buğday unu
  • yarım p yaşmaya
  • 1 çorba ktoz şeker
  • 1 tatlı ktuz
  • 1 yumurta
  • 1 çay bsüt
  • aldığı kadar ılık su
  • 1 tutam dereotu
  • 100 grtulum peyniri
Hazırlanışı :
Unu karıştırma kabına alın Ortasını açarak içine maya, süt ve yumurtayı ekleyerek ortadan itibaren karıştırmaya başlayın Alabildiği kadar ılık su ile hamuru yoğurun Dilerseniz biraz da zeytinyağı ekleyin Hamur karışınca üzerine tulum peynirini ve ince doğranmış dereotunu ekleyerek kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun Hazırladığınız hamuru yuvarlayarak yağlanmış tepsiye alın Elinizi yağlayarak üzerine biraz bastırıp yayın Üzerinin yumuşak olması için biraz da süt sürün Tırtıklı ekmek bıçağı ile üzerine çizikler atın 180 derecede pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla