Yalnız Mesajı Göster

Memur Sandiviçi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Memur Sandiviçi Tarifi



Memur Sandiviçi Tarifi

1 uzun sanviç ekmeği (ya da francala)
125-180 gr (8-12 çorba kaşığı) tereyağı
750 gr soğuk et (2,5 cm kalınlığında kesilmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı hardal

Ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesip, her iki parçasını yağlayınız Etleri ekmeğin bir yarısının üstüne dizip, tuz ve biberi serperek, hardalı sürünüz Ekmeğin öteki yarısını üstüne kapatıp, elinizle bastırınız Sandviçi, yağlı kağıda yada alüminyum kağıda sarıp, dilediğiniz zaman dilim dilim keserek servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla