Konu
:
Memur Sandiviçi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Memur Sandiviçi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Memur Sandiviçi Tarifi
Memur Sandiviçi Tarifi
1 uzun sanviç ekmeği (ya da francala)
125-180 gr (8-12 çorba kaşığı) tereyağı
750 gr soğuk et (2,5 cm kalınlığında kesilmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı hardal
Ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesip, her iki parçasını yağlayınız
Etleri ekmeğin bir yarısının üstüne dizip, tuz ve biberi serperek, hardalı sürünüz
Ekmeğin öteki yarısını üstüne kapatıp, elinizle bastırınız
Sandviçi, yağlı kağıda yada alüminyum kağıda sarıp, dilediğiniz zaman dilim dilim keserek servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul