Yalnız Mesajı Göster

Briyoş Ekmeği Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Briyoş Ekmeği Tarifi



Briyoş Ekmeği Tarifi

MİKTAR
Süt 80 ml
Yumurta 4 adet
Tereyağı 200 gr
Tuz 24 gr (2 tatlı kaşığı)
Beyaz un 575 gr
Şeker 70 gr
Kuru maya 12 gr (1 yemek kaşığı)

HAZIRLANIŞI
Süt, yumurta ve eritilip ılıtılmış tereyağını pişirme haznesine koyun
Daha soma kalan malzemeyi yukandaki sırayla ilave edin 4 numaralı pişirme programını, 2 numaralı kızartma seviyesini ve 1000 gr ayarını seçin
Başlama-durma düğmesine basın Programın bitiminde makineyi açıp pişirme haznesini dışarı çıkartın
Ekmeği haznenin içinde hafifçe ılımaya bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla