Konu
:
Briyoş Ekmeği Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Briyoş Ekmeği Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Briyoş Ekmeği Tarifi
Briyoş Ekmeği Tarifi
MİKTAR
Süt 80 ml
Yumurta 4 adet
Tereyağı 200 gr
Tuz 24 gr
(2 tatlı kaşığı)
Beyaz un 575 gr
Şeker 70 gr
Kuru
maya 12 gr
(1 yemek kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Süt,
yumurta
ve eritilip ılıtılmış tereyağını pişirme haznesine
koyun
Daha soma kalan malzemeyi yukandaki sırayla ilave edin
4 numaralı pişirme programını, 2 numaralı kızartma seviyesini ve 1000 gr
ayarını seçin
Başlama-durma düğmesine basın
Programın bitiminde makineyi açıp pişirme haznesini dışarı çıkartın
Ekmeği haznenin içinde hafifçe ılımaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul