Konu
:
Kaymaklı Katmer Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Katmer Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Katmer Tarifi
Kaymaklı Katmer Tarifi
Malzemeler
2 yufka (baklavalık yufkada tercih edilir)
4 çorba kaşığı krema veya 150-200 gr kaymak
3 çorba kaşığı dövülmüş antep fıstığı
4 çorba kaşığı şeker
Yufkayı yayarak üzerine krema yayalım
Şeker ve antep fıstıgı serpelim
Sonra yufkayı bohça kapatır gibi karşılıklı kenar arı üst üste gelecek şekilde kopartalamı
Çok az yağlanmış teflon tavada yufkayı arkalı önlü kızartalım
Ateşten alıp üzerine antep fıstığı serperek 4'e kesip servis yapalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul