Konu
:
Etli Erik Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Etli Erik Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Erik Tarifi
ETLİ ERİK (Bursa)
MALZEMESİ:
1 kg
kuşbaşı et,
1 baş soğan,
400 gr
kuru erik,
2 adet soğan,
2 çorba kaşığı margarin,
3/5 su bardağı su,
tuz
Erikleri sıcak suda 1 saat bekleterek yumuşatın ve çekirdeklerini çıkarın, ince kıyılmış soğanları yağda pembeleştirin
Üzerine etleri katıp, suyu çekinceye kadar kavurun
Tuzunu ayarlayın
Erikleri ve suyu da ekleyip bir taşım kaynatın
Kapağını kapatarak kısık ateşte 10 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul