Konu
:
Kuymak (Mıhlama) Tarifi ( Trabzon )
Yalnız Mesajı Göster
Kuymak (Mıhlama) Tarifi ( Trabzon )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuymak (Mıhlama) Tarifi ( Trabzon )
Kuymak (Mıhlama) Tarifi ( Trabzon )
2 su bardağı mısır unu
150 gr
Trabzon tereyağı
250 gr Trabzon peyniri
1,5 su bardağı su
Az tuz
Tavaya tereyağı konur, kızdırılır
Üzerine mısır unu eklenir ve pembeleşene kadar kavrulur
Üzerine sıcak su ilave edilir
Katılaşmaya başlayınca peynir ve tuz katılır
4-5 dakika daha pişirdikten sonra ateşten alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul