Konu
:
Fırında Çin Böreği Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Çin Böreği Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Çin Böreği Tarifi
Fırında Çin Böreği Tarifi
3 adet yufka
1 adet
havuç
(harcı için)
1 adet
kabak
(harcı için)
6 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Az su
Bir miktar soya sosu
1 çay kaşığı Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni (harcı için)
4 adet
mantar
(harcı için)
2 adet taze
soğan
(harcı için)
2 adet çarliston
biber
(harcı için)
1
tatlı
kaşığı köri (harcı için)
1 tatlı kaşığı zencefil (harcı için)
1
yemek
kaşığı Knorr Toz Tavuk Bulyon (harcı için)
1 tatlı kaşığı kırmızı pul
biber
(harcı için)
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı (harcı için)
1 tatlı kaşığı karabiber (harcı için)
Az su (harcı için)
Hazırlanışı
1
Yayvan bir tencerede yağı kızdırıp köriyi kavurun
Köri kavrulunca içine kıyılmış çarliston
biber
ve kıyılmış
mantar
ları ekleyip
mantar
lar suyunu çekinceye kadar sote edin
2
Daha sonra rende kabağı, havucu, taze
soğan
ı, zencefili, Knorr Toz Tavuk Bulyon'u, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni'yi, kırmızı pul
biber
i, karabiber ve az suyu koyup bir taşım pişirin
Harcı soğuması için yayvan bir tabağa alın
3
Yufkaları yağlayıp soğumuş harçla sarın
4
Yağlanmış tepside 185 derece pişirip servis tabağına aldıktan sonra üzerine soya sosu gezdirip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul