Konu
:
Yuvarlak Pul Böreği Tarifi ( Eskişehir )
Yalnız Mesajı Göster
Yuvarlak Pul Böreği Tarifi ( Eskişehir )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yuvarlak Pul Böreği Tarifi ( Eskişehir )
Yuvarlak Pul Böreği Tarifi ( Eskişehir )
Malzemeler:
2 adet yufka
150 gr
beyaz peynir
1 adet yumurta
3-4 sap maydanoz
Kızartmak için;
1/2 su bardağı sıvıyağ
Hazırlanışı:
Yufkalar üst üste konup ortadan iki parçaya bölünür, sonra yine üst üste ve ikiye bölünerek, aynı işlem tekrarlanır ve üçgen parçalar elde edilir
Bir kâsede yumurta çırpılır, beyaz peynir ve ince kıyılmış maydanozlar da katılarak iyice ezilir
Elde edilen karışım üçgen parçanın ortasına konur ve sigara gibi sarılır
Tavada, kızgın sıvı yağda çevrilerek kızartılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul