Konu
:
Kayısılı Milföy Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Milföy Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Milföy Tarifi
4 kare milföy hamuru
1 çay bardağı kayısı reçeli
1 subardağı süt
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
Öncelikle kremasını yapmak için süt, un, şeker ve yumurta sarısını bir küçük tencerede çırpın ve koyulaşıncaya kadar pişirin
Ocaktan alıp içine vanilya ekleyip soğumaya bırakın
Milföy hamurlarının ortalarına paylaştırıp kenarlarını ortasında birleştirip yıldız gibi şekil verin
200 derecedeki fırında 20 dakika pişirip çıkarın
Üzerine bir fırça yardımıyla kayısı reçelini bolca sürüp tekrar fırına verin
5 dakika daha fırında bekletip çıkartın
Soğuyunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul