Konu
:
Jambonlu Pizza
Yalnız Mesajı Göster
Jambonlu Pizza
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Jambonlu Pizza
Ton baliklisini tercih ederim
Emegine saglik seninde
Ton Balikli Pizaa
NOT:
Bu malzemelerden yaklasik 4-5 tepsi cikiyor
siz kisi sayisina göre yapin !!!!!!
HAMURU ICIN:
*1kilo un
*2,5 su bardagi süt
*2 yemek kas
yogrut
*1 yemek kasigi tuz
*2 tane kesme seker
*1 adet maya (42Gr)
*1su bardagi siviyag
ÜZERI ICIN:
* Ton baligi konserve
* Domates konservesi veya simdi tam mevsimi
taze domateste olabilir
* Kuru sogan, Kirmizi paprika biber
* Kasar rendesi,kekik,tuz,pul biber,bulabilirseniz
pizza baharati
YAPILISI:
* Hamuru yogurun yaklasik 1 saat mayalandirin
* Hamur mayalandiktan sonra portakaldan
biraz büyük pezeler alin tepsi büyklügünde
acin ve tepsiye yerlestirin
* Kalin sevenler kalin yapsin ince sevenler ince yapsin !!
* Domates konservervesi kekik ve baharatla sos
hazirlandiktan sonra üzerine sürülür
* Baliklari her yerine güzelce yayin
* Soganlari ve biberleri halka halka dograyip üzerlerine
gelisi güzel yayin
* Kasar rendesinide her tarafina serpistirin
* 250 derece önceden isitilmis firinda pisirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul