Yalnız Mesajı Göster

Jambonlu Pizza

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jambonlu Pizza



Ton baliklisini tercih ederim
Emegine saglik seninde

Ton Balikli Pizaa

NOT:
Bu malzemelerden yaklasik 4-5 tepsi cikiyor
siz kisi sayisina göre yapin !!!!!!
HAMURU ICIN:
*1kilo un
*2,5 su bardagi süt
*2 yemek kas yogrut
*1 yemek kasigi tuz
*2 tane kesme seker
*1 adet maya (42Gr)
*1su bardagi siviyag
ÜZERI ICIN:
* Ton baligi konserve
* Domates konservesi veya simdi tam mevsimi
taze domateste olabilir
* Kuru sogan, Kirmizi paprika biber
* Kasar rendesi,kekik,tuz,pul biber,bulabilirseniz
pizza baharati

YAPILISI:
* Hamuru yogurun yaklasik 1 saat mayalandirin
* Hamur mayalandiktan sonra portakaldan
biraz büyük pezeler alin tepsi büyklügünde
acin ve tepsiye yerlestirin
* Kalin sevenler kalin yapsin ince sevenler ince yapsin !!
* Domates konservervesi kekik ve baharatla sos
hazirlandiktan sonra üzerine sürülür
* Baliklari her yerine güzelce yayin
* Soganlari ve biberleri halka halka dograyip üzerlerine
gelisi güzel yayin
* Kasar rendesinide her tarafina serpistirin
* 250 derece önceden isitilmis firinda pisirin

Alıntı Yaparak Cevapla