Konu
:
Sarmsa Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarmsa Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarmsa Tarifi
Sarmsa Tarifi
10 adet yufka
1,5 kg yoğurt
6 diş sarımsak
tuz
10 adet yufka aralarına çok az sıvı yağ gezdirilerek üst üste tepsiye dizilir
(mümkünse yuvarlak tepsi) yufkalar el yardımı ile buruşturulur ve kare kare kesilir
Ardından 170 derece fırında yarım saat pişirilir
Fırından çıkarılan yufkaların üzerine daha önce 6 adet dövülmüş sarımsaklı yoğurt sosu 1er saat arayla iki kez yedirilir
Tepsinin üstü bir bezle kapatılır
En az 6 saat bekletilir
Soğuk servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul