Konu
:
Milföylü Armut Bohçası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföylü Armut Bohçası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylü Armut Bohçası Tarifi
Milföylü Armut Bohçası Tarifi
6 adet kare milföy hamuru
3 adet sert dokulu armut
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
1 avuç kuru üzüm
Üzeri için:
Pudra şekeri
Armutlar soyulur, kuşbaşı büyüklüğünde doğranır
Üzerine şeker eklenir, kısık ateşe yerleştirilir, şeker erimeye başlayınca üzüm ve tarçın katılır, armut yumuşayana kadar pişirilir
Çözülmüş milföy hamurları tezgaha konur
Ortalarına soğumuş armutlu iç paylaştırılır
Sonra bohça gibi yukarı doğru toplanır
Yağlanmış fırın kabına dizilir
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir
Üzerine sıcakken pudra şekeri elenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul