Konu
:
Chimichanga Tarifi (Meksika)
Yalnız Mesajı Göster
Chimichanga Tarifi (Meksika)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Chimichanga Tarifi (Meksika)
Chimichanga Tarifi (Meksika)
Malzemeler (4 kişilik):
400 gr
tavuk
2 adet yufka
Yarım çorba kaşığı margarin
1 su bardağı
domates
suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
Yarım su bardağı su
Acı
biber
sosu
Yarım su bardağı
krema
Kırmızı
biber
Tuz
Kara
biber
200 gr
kaşar
peynir
i rendesi
Sıvıyağ
Yapılışı:
Tavuğu haşlayın ve soğuttuktan sonra didikleyin
Domates suyunu kaynatın
Margarin, salça ve unu ekleyin
Kara
biber
, kırmızı
biber
, tuz ve suyuda ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın
Tavuk parçalarını içine atın
Yufkaları bir tabak yardımıyla yuvarlak kesin
Kürdanla tutturarak yağda kızartın
Üzerini kaşar rendesiyle kaplayın ve fırına
koyun
Kaşarlar eriyince fırından alın ve üzerlerine acı sos dökün
Birer çay kaşığı
krema
da
koyun
, kıvırcık salata ile doldurulmuş tabağa yerleştirin
Üzerine de
tavuk
lu harçtan
koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul