Konu
:
İspanaklı Milföy Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Milföy Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Milföy Tarifi
Ispanaklı Milföy Tarifi
Milföy hamurlarını unlu zemine koyup 5 dakika oda sıcaklığında bekletin
Tartölet kalıplarının içini zeytinyağı ile yağlayın
Daha sonra bol susamve çörekotu serpin
Yumuşayan milföy hamurlarını tartölet kalıplarının büyüklüğünde bir bardak ağzı ile kesin
Daha sona kalıplara yerleştirin
Aynı bardakla yağlı kağıttan parçalar kesip hamurların üzerine yerleştirin
Kabarmaması için üzerlerine bakliyat koyun
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin
Diğer taraftan içini hazırlamak için, tereyağını eritip piyazlık doğranmış soğanı 2 dakika sote edin
Üzerine ince kıyılmış ıspanağı ekleyin
Tuz ve karabiber ilave edip 5 dakika daha kavurun
En son ince kıyılmış dereotunu ekleyip ocaktan alın
Pişen milföy çanaklarını fırından alıp, bakliyat ve kağıtları kaldırın
Milföylerin yarısını servis tabağına alın
İspanaklı karışımdan içine koyun
Kalan milföyleri üzerlerine kapatıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul