Konu
:
Yemek Pişirme Yöntemleri Uyarılar
Yalnız Mesajı Göster
Yemek Pişirme Yöntemleri Uyarılar
10-28-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Yemek Pişirme Yöntemleri Uyarılar
POT-ROASTING (KAPALI KAPTA ROSTO YAPMA)
Metotlar
Örneğin et, kök sebzelerin üzerine dizilerek, üzerini de tereyağla kaplayarak ve üzerini de kapatarak, sıvı eklemeye gerek kalmadan pişirilebilir
Dikkat edilmesi gereken hususlar
• Uygun kap seçilmelidir
Ne büyük nede küçük olmamalıdır
• İyi stock ve sosa uygun sebze ve baharatlar seçilmelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul