Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Tavuk Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Tavuk Buğulama Tarifi



Sebzeli Tavuk Buğulama

1 bütün tavuk
2 adet domates
2 adet patates
2 adet patlıcan
2 adet biber
2 adet havuç
2 adet kabak
10 adet taze fasulye
2 tane soğan
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Biber
Maydanoz

Tavuğu kemikli doğrayıp bir tencereye koyun Patatesi, patlıcanı, biberi, havucu, kabağı, soğanı, domatesi soyun Durumlarına göre doğrayın Taze fasulyeyi ince ince kıyın Tuzunu, biberini, yağını katarak hepsini karıştırın Tavuklara katıp ağzını sıkı kapatın 45 dakika pişirin 30 dakika açmadan dinlendirin Sıcak servis yapın Yanına cacık ve pilav güzel olur

Alıntı Yaparak Cevapla