Konu
:
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
Yalnız Mesajı Göster
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
Bakliyatların Pişirilmesi
Kuru
bakla
gillerin kolay sindirilmesi için pişirme aşamaları şu şekilde olmalıdır
Islatma; Pişirilecek kuru
bakla
gil ıslatılmalı ve 24 saat suda bekletilmelidir
Isltıldığı zaman dış zarının kolayca çıktığını görürüz
Sindirim sisteminden rahatsızlığı olanlar veya çocuklar bu şekilde hazırlanan
bakla
gillerle hazırlanan yemekleri rahatlıkla yiyebilirler
Pişirme: İlk ıslatma suyunun atılması B gurubu vitaminlerinin kayıplarına neden olur
Ancak midesinde gaz sorunu olanlar için problem ortadan kadar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul