Konu
:
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
Yalnız Mesajı Göster
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
10-28-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
Bakliyatların Pişirilmesi Hakkında Bilgiler
BAKLAGİL ve HUBUBATIN PİŞİRİLME METODLARI
Baklagiller umumiyetle yaş sebzeler gibi pişirilirler
Çeşitlerinin az olması dolayısile yemek çeşitleri oldukça azdır
En çok kullanıldığı yerler:
1 Et ve kıymayla karıştırılarak kullanılırlar,
2 Zeytinyağ ile kullanılırlar,
3 Salata yaparak kullanılırlar
Hububatlarda ençok ekmek, hamur işleri, makarna ve pilav olarak kullanılırlar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul