Konu
:
Portakal İstiridyeleri Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakal İstiridyeleri Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakal İstiridyeleri Tarifi
Portakal İstiridyeleri Tarifi
Keskin bir bıçakla 0,5 cm'lik parçalar keserek her yarım portakalın altını ve üstünü düzleştiriniz
Portakalı ortasından ikiye bölüp bir sebze bıçağı ile her iki yarım portakalın içini ve zarını çıkarınız
(Harç olarak kullanmak isterseniz, portakalın içini saklayınız
) Bir çay kaşığı ile kabuğa yapışık zar yada iç kalmışsa kazıyınız
Kenarları biçimlendirdikten sonra, kabuklarınız kullanılmaya hazırdır
Not: Portakal istridyeleri içi ve zarı çıkarılmış yarım portakalların, tatlı yada ekşi harç ile doldurulmasıyla yapılır
Portakal istridyelerini kazciğeri ile doldurup, üstünü portakal kabuğu ya da bir yuvarlak dilimi ile süsleyerek kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul