Yalnız Mesajı Göster

Sarımsaklı Levrek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Levrek Tarifi



Sarımsaklı Levrek Tarifi

2 adet iri levrek

20 diş sarmısak

2 çorba kaşığı zeytinyağı

2 adet kırmızı biber

1 adet dolmalık biber

4-5 dal maydanoz

Tuz

Karabiber

Pul biber

25 su bardağı su

Balıkları kılçıklarını çıkarıp dörde bölün Kafasını ve kemiklerini su ve tuz koyarak kaynatın Soğutup süzün Jülyen doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin İnce kıyılmış sarmısak ve maydanozu ekleyin Balık dilimlerini tavaya koyun Baharatları ekleyip kapağı kapalı olarak bir taşım kaynatın Ocağı kısıp 10 dakika daha pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla