Konu
:
Asma Yaprağından Barbunya Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Asma Yaprağından Barbunya Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asma Yaprağından Barbunya Tarifi
ASMA YAPRAĞINDA BARBUNYA
Malzemeler ( 4 kişi için)
1 Kg Balık (4 adet)
8 Asma Yaprağı
1 adet Limon
SOSU
2 yemek kaşığı Limon Suyu
1 yemek kaşığı Zeytinyağ
10-15 sap kıyılmış Maydanoz
10-15 sap kıyılmış Dereotu
Tuz, Kara
biber
Temizlenmiş
barbunya
ları yıkayıp kurulayınız
Sos malzemelerinin hepsini karıştırınız
Hazırladığınız karışımı hafif çukur bir tabağa koyup, balıkların her iki tarafını sırasıyla bu karışıma bulayınız
Tabağın üstünü örtüp balıkları 1
saat
kadar bekletiniz
Sonra balıkları 2şer asma yaprağına sarınız ve camdan bir fırın tepsisine yerleştiriniz
Kalan sosu balıkların üstüne sürünüz
Cam tepsiyi, 200º ısıtılmış fırına koyarak, 5 dakika bir tarafını daha sonra 5 dakika öbür tarafını pişiriniz
Servis yaparken,
limon
lu 4'e bölerek
servis
tabağında balığın yanına ilave ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul