Konu
:
Pirincli Yumurta Cin Mutfagi
Yalnız Mesajı Göster
Pirincli Yumurta Cin Mutfagi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirincli Yumurta Cin Mutfagi
Pirincli Yumurta
--------------------------------------------------------------------------------
Malzemeler:
1 Adet Yumurta
100 gr
Soguk Et
100 gr
Sucuk
1 adet Havuc
1 adet Kabak
2 adet Taze Sogan
2 dis Sarmisak
1 kase Haslanmis Pirinc
Soya Sosu
1 corba Kasigi Tereyagi
Yapilisi:
Yumurtayi catalla cirpip derin bir tavada kizdirilan tereyagi ile hizla karistirarak ve kücük parcalara ayirarak pisirin ve bir tabaga alin
Kücük kücük dogranmis sucuk ve haslanmis dogranmis soguk eti tavaya alip birlikte kavurun
Havuc ve kabagi ince ince dograyin, tavada kavrulmakta olan sucuk ve ete ekleyip cok kuvvetli ateste 1 dakika daha kavurun
Ince kiyilmis yesil sogan ve ince dilimlenmis sarmisagi ekleyin
Haslanmis pirinc ile birlikte pisirilmis olan yumurtayi tavaya alin
Tüm malzemeyi iyice karistirip soya sosu ile birlikte servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul