Yalnız Mesajı Göster

Vişneli Pufuduklar Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Pufuduklar Tarifi



7 dilim bayat etmek

1 su bardağı şeker

3 yumurta

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

1 çay bardağı sıvı yağı

300 gram vişne

Ekmekleri mutfak robotundan geçirip toz haline getirin Diğer tarafta yumurtayı şekerle çırpın İçine yağı ve toz haline gelmiş ekmek içlerini ekleyip karıştırın Bu karışımı pişirme kaplarına boşaltın ve 180 derecedeki fırında pişirip çıkartın Fırından çıkınca üzerine biraz bekleyip suyunu vermiş olan vişneleri suyu ile beraber gezdirip soğumaya bırakın 2 saat kadar buzdolabında bekletin Servis yaparken de üzerine istenirse kremşanti ile süsleyip ikram edin

Alıntı Yaparak Cevapla