Konu
:
Vişneli Pufuduklar Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Pufuduklar Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Pufuduklar Tarifi
7 dilim bayat etmek
1 su bardağı şeker
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı sıvı yağı
300 gram vişne
Ekmekleri mutfak robotundan geçirip toz haline getirin
Diğer tarafta yumurtayı şekerle çırpın
İçine yağı ve toz haline gelmiş ekmek içlerini ekleyip karıştırın
Bu karışımı pişirme kaplarına boşaltın ve 180 derecedeki fırında pişirip çıkartın
Fırından çıkınca üzerine biraz bekleyip suyunu vermiş olan vişneleri suyu ile beraber gezdirip soğumaya bırakın
2 saat kadar buzdolabında bekletin
Servis yaparken de üzerine istenirse kremşanti ile süsleyip ikram edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul