Konu
:
Mayonez Soslu Kalamar Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mayonez Soslu Kalamar Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mayonez Soslu Kalamar Tarifi
MAYONEZ SOSLU KALAMAR TARİFİ
4 kişilik
500 gram dilimlenmiş kalamar
Yeterince su
3 dal maydanoz
1 diş sarmısak
2 adet yumurta
Galeta unu
1 su bardağı mayonez
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı dereotu
Kızartmak için: Sıvıyağ
Dilimlenmiş kalamarları yeterince su, maydanoz ve sarımsak ilavesiyle yumuşayana dek pişirin
Suyunu süzdükten sonra önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak, kızgın sıvıyağda kızartın, Fazla yağını süzmek için kağıt
mutfak
havlusunun üzerine bekletin
Sos için; 1 su bardağı mayonezi, 1 kahve fincanı ince kıyılmış kapariyi ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın
Yağı süzülmüş kalamarların üzerine dökerek ya da yanında
servis
yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul