Konu
:
Meyve Suşi Tarifi (Japonya)
Yalnız Mesajı Göster
Meyve Suşi Tarifi (Japonya)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyve Suşi Tarifi (Japonya)
1'er adet rendelenmiş portakal ve limon kabuğu
2/3 su bardağı pirinç
3 su bardağı süt
3/4 su bardağı tozşeker
3 adet yumurta sarısı
2 adet kivi
2 adet kayısı
1 adet şeftali
Kayısı reçeli
2 dilim ananas
Pirinci kaynar suda 3 dakika haşlayın ve süzün
Süt ve tozşekeri, rendelenmiş limon ve portakal kabuklarıyla kaynatın
Pirinci ekleyip 40 dakika pirinçler yumuşayana kadar pişirin
Tencereyi ocaktan alıp karıştırarak yumurta sarılarını ekleyin
Buzdolabında soğutun
Çorba kaşığıyla haşlanmış pirinçten alıp, üç adet yumurta şekli yapın
Her birini çok ince doğranmış meyvelerle kaplayın
Üzerine biraz kayısı reçeli sürün
Suşi ruloları yapmak için de streç film kullanın
Filmin üzerine pirinç karışımını yayın
Pirincin üzerine meyve dilimleri yerleştirin
Dikkatlice yuvarlayın
Ananas dilimleriyle kaplayıp keskin bir bıçakla dilimleyin
Meyvelerle süsleyip, soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul