Konu
:
Pumbulaj Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pumbulaj Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pumbulaj Tarifi
Malzemesi:
500 gr
patates
,
2 adet
domates
,
5-6 adet taze
soğan
,
2 kaşık tereyağı,
tuz
Hazırlanışı:
Patatesleri soyup 2-3 mm
incelikte doğrayın
Yeşil
soğan
ın beyaz kısımlarını ince ince doğrayın
Bir tencereye
soğan
ı, tereyağını koyup hafif kavurun
Sonra
domates
lerin kabuklarını soyup
fındık
büyüklüğünde doğrayıp,
soğan
a ilâve edin
Bir iki taşım kaynayınca doğranmış
patates
leri ilâve edin
Hafif ateş üzerinde kendi suyu ile pişirin
Tuzunu kara
biber
ini ilâve edip bir kere karıştırıp pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul