Konu
:
Gulaş Macaristan Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Gulaş Macaristan Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Gulaş Macaristan Tarifi
MALZEMELER
1
5 Kg Kuşbaşı Et
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızı
biber
1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızı
biber
1 Çay Kaşığı Kimyon
4 Adet Domates
1-2 Dal Maydanoz
1 Tatlı Kaşığı Nane
1 Tatlı Kaşığı Dereotu
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış
soğan
ı ilave edin
Soğanlar sararınca un ve kırmızı
biber
leri ekleyin
Kimyon ve tuz serpip
karıştırın
Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin
Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın
Maydanoz, dereotu, ve
naneyi ince kıyın
Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe
ekleyin
Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin
Pilav veya
haşlanmış
patates
ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul