Konu
:
Turşular Hakkında
Yalnız Mesajı Göster
Turşular Hakkında
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşular Hakkında
TurşuLar Hakkında
Türk sofrasının en büyük hususiyeti her mevsim için değişik turşuları bulunmasıdır
Turşu, yemeklere tad vereceği gibi iştah da açar
Dükkânlarda satılan turşulardan, yapmak için bir zeytinyağı tenekesine,
biber
, salatalık, yeşil
domates
doldurmak, kıvamında tuzlu su (
salam
ura) ilâve ettikten sonra bir asma dalı koyup tenekenin ağzını lehimletmelidir
Her gün ters yüz ede ede bir ay sonra tenekeyi açıp içindekileri afiyetle yemelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul