Konu
:
Zeytinli Ton Balığı Püresi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinli Ton Balığı Püresi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinli Ton Balığı Püresi Tarifi
200 GR TON BALIĞI KONSERVESİ
100 GR ÇEKİRDEĞİ ÇIKARILMIŞ SİYAH ZEYTİN
50 GR KAPARİ
1 ÇORBA KAŞIĞI KREMA
2 YUMURTA SARISI
1 DİŞ SARMISAK
ZEYTİNYAĞI
TUZ
KARABİBER,
ACI KIRMIZIBİBER
Ton balığını süzün:
Sarmısağı, tonu, zeytinleri, kapariyi, yumurta sarılarını, kremayı mikserden geçirin
Kaygan bir hamur elde edene dek azar azar zeytinyağı ilave edin
Tadına bakın
Gerekirse tuz koyun (zeytinlerin tuzu yüzünden tuz koymak gerekmeyebilir)
Karabiber ve kırmızıbiberi ekleyin
Bu harcı serin bir yere kaldırın
Not: Bu harç, marul veya kereviz yaprakları üzerine sürülerek kokteyllerde kullanılabilir
Ayrıca küçük domateslerin içi oyulup bu harçla doldurulabilir veya pişmiş enginar göbekleri ya da büyük mantarların içini bu harçla doldurup dolma yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul