Konu
:
Milföyde Armut Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföyde Armut Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföyde Armut Tarifi
4 adet armut
4 kare milföy hamuru
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
1 paket vanilya
1 çubuk tarçın
Sosu için:
100 gram çilek
100 gram ahududu
Suyu ve şekeri 5 dakika kadar kaynatın
İçine kabukları soyulmuş bütün armutları ve kabuk tarçını ilave ederek 15 dakika pişmeye bırakın
Daha sonra çıkarıp soğutun
Milföy hamurlarını biraz açıp şeritler halinde kesin
Bu şeritleri de soğumuş armutların üzerine sarın
Fırın tepsisine dizin
200 derecede 15 dakika pişmeye bırakın
Bu arda sosu için çilek ve ahududuyu blenderdan geçirin, içine vanilyayı ekleyip sos gibi hazırlayın
Bu sosu servis tabağına paylaştırıp üzerine de pişmiş armutları yerleştirin
Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul