Konu
:
Söğülme Tarifi (Şanlıurfa)
Yalnız Mesajı Göster
Söğülme Tarifi (Şanlıurfa)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Söğülme Tarifi (Şanlıurfa)
10 patlıcan
6 diş sarımsak
1 yemek kasıgı tuz
1 su bardagı zeytin yağı
isteğe bağlı 400 gr kıyma et
Patlıcanları ateşte közleyin
yağı ayrı bir kapta kısık ateşte dağlayın
Patlıcanlar közlendikten sonra soyup bıçakla çok küçük bir şekilde tepsiye doğrayın
Soyulmuş sarımsakları iyice ezip içine atın
Tuzu da ilave edip elinizle karıştırın
İçine dağlanmış yağın birazını dökün ve tekrar karıştırın
Tabağa koyduktan sonra (isteğe bağlı kıyma et için;
bunlardan ayrı şekilde kıyma eti yağla kavurun
tabaktaki patlıcanın üzerine dökün yine kalan o yağı da ileve edin) kalan yağı üzerine dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul